Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραδέχεται ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς ο Πρύτανης του ΑΠΘ

Δημοσιεύτηκε

στις

απθ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς και σκανδαλώδεις παρατυπίες από την αρχή της διαδικασίας, για τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει δώσει εξηγήσεις.

Το νέο «κρούσμα» αφορά, αυτή τη φορά, στον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, που τον περασμένο μήνα κάλεσε την αστυνομία να παρέμβει σε κατάληψη φοιτητών επικαλούμενος «φθορές» πριν συμβούν και την Πέμπτη επέτρεψε την εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ, παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί λήξη της κινητοποίησης και δεν είχε διαπιστωθεί καμία απολύτως ζημιά.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, λοιπόν, χθες αρνήθηκε ότι έχει εμβολιαστεί δηλώνοντας ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον «Νικόλαο Παπαιωάνου» του Γεωργίου που έλαβε την πρώτη δόση στις 11 Ιανουαρίου» και ότι το όνομα της μητέρας του δεν είναι Μαρία, όπως έγραφε η καρτέλα εμβολιασμού, αλλά σήμερα αναγκάστηκε να παραδεχτεί το γεγονός.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως εμβολιάστηκε ως μέλος ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας επειδη είναι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του νέου κορονοϊού στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Όμως, σύμφωνα με το Documentonews που αποκάλυψε τον εκτός σειράς εμβολιασμό, ο κ. Παπαϊωάννου είναι καταχωρημένος ως παθολόγος και όχι με την πραγματική του ιδιότητα, αυτή του καθηγητής κτηνιατρικής.

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει ηχητικό ντοκουμέντο κατά το οποίο φέρεται να ακούγεται ο Πρύτανης να επιχειρεί να πείσει τη δημοσιογράφο πως πρόκειται για συνωνυμία. Σε δεύτερη επικοινωνία απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως είναι απασχολημένος.

Όπως γράφει το Documento, τον εκτός σειράς εμβολιασμό επιβεβαίωσαν και νοσοκομειακοί γιατροί, που ανέφεραν πως o πρύτανης ως καθηγητής κτηνιατρικής δεν είχε καμία δικαιολογία για τον εμβολιασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την υπόθεση των «γαλάζιων» εμβολιασμών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, την περίπτωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τους τρεις αντιδήμαρχους που έλαβαν το σκεύασμα εκτός προτεραιότητας την ημέρα του χιονιά, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έκανε το εμβόλιο εκτός σειράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ