Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έγκλημα στον Βόλο: Ομολόγησε 34χρονος τη δολοφονία του επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε

στις

διευθυντής
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα σε βάρος 41χρονου επιχειρηματία στο Βόλο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα στο Βόλο, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγα σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπως αναφέρει το dikaiologitika.

Το έγκλημα έγινε στις 5.30 χθες το απόγευμα στο Βόλο με θύμα έναν 41χρονο, στην Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό.

Ο 41χρονος, μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα πιθανόν με σφυρί στο κεφάλι, ενώ ο δράστης φέρεται να έβγαλε από το σπίτι το πτώμα (που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι), σε θέση μπρούμυτα γυμνός από τη μέση και πάνω και καθάρισε το σπίτι από τα αίματα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ