Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη το Πάσχα!» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπακογιάννη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απάντηση της Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ για το εάν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά μας.

«Κύριε Οικονόμου, εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» απάντησε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες επιθυμούν κι εκείνοι από την πλευρά τους να χαρούν μετά από 2 χρόνια το Πάσχα στα χωριά τους, ωστόσο δεν μπορούν να… ξεμυτίσουν με το φόβο της επιβολής προστίμου να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια τους, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.

Αμέσως μετά την απάντησή της και αφότου οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα μπορεί και ο απλός κόσμος να μεταβεί στα χωριά του, η ίδια φαίνεται να «μαζεύεται», συνειδητοποιώντας προφανώς το ατόπημά της.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό τις μέρες του Πάσχα υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος.

Δείτε τη σχετική τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Νεότερη ενημέρωση 18:28

Νωρίς το απόγευμα η κυρία Μπακογιάννη επιχείρησε να μετριάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η δήλωσή της, κάνοντας λόγο για… κοπτοραπτική και παρερμηνεία των δηλώσεών της. Δείτε την απάντησή της εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ