Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η απάντηση της Ντόρας μετά το σάλο από τις δηλώσεις της για την Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπακογιάννη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα». Με αυτή την εγωκεντρική φράση, κι αφού πρώτα ρωτήθηκε για το αν θα κάνει Πάσχα… στο χωριό, η Ντόρα Μπακογιάννη «άναψε φωτιές» σήμερα, ξεσηκώνοντας πολλές αντιδράσεις.

Η δήλωσή έγινε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, με την βουλευτή της ΝΔ να συμπληρώνει στη συνέχεια (και ενδεχομένως αφού είχε ήδη καταλάβει το ατόπημά της): «Πρώτα ο Θεός, θα πάμε», επιχειρώντας έτσι να βάλει και τον… απλό λαό στο κάδρο.  «Το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω δεν είναι πολύ ασφαλέστερο από να μαζευτούν 10 άτομα μέσα σε ένα σπίτι στην Αθήνα;», αναρωτήθηκε η κα. Μπακογιάννη.

Το βίντεο, ωστόσο, με την δήλωσή της έγινε viral κι έτσι η κα. Μπακογιάννη θεώρησε σωστό να απαντήσει σε όσα της καταλογίζονται και με ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει τα εξής: «Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο».

Δείτε την «απάντηση» της Ντόρας Μπακογιάννη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ