Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται νέος κωδικός μετακίνησης αντί για το 13033

Δημοσιεύτηκε

στις

μετακίνηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το newsbomb, μέσα από κυβερνητικές πηγές, ένα από τα βασικά προβλήματα στη χρήση του 13033 είναι η αποστολή πολλών μηνυμάτων για αγορές με τον κωδικό 2.

Κόφτης στα μηνύματα δεν υπάρχει και ακόμα και με τη μέθοδο του click away έχουν παρατηρηθεί διαρκείς παραβάσεις με συνεχόμενες αποστολές κωδικού 2 κάνοντας πολύωρη τη βόλτα των καταναλωτών στα καταστήματα.

Όπως αναφέρει το newsbomb, η λύση που μελετά το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι η δημιουργία ενός εντελώς νέου αριθμού, διαφορετικού από αυτόν του 13033, για την αποστολή sms αποκλειστικά για αγορές.

Στον νέο αυτόν κωδικό θα υπάρχει κόφτης ενός μηνύματος μόνο ανά ημέρα.

Ο καταναλωτής θα μπορεί δηλαδή κάθε ημέρα να στέλνει μόνο ένα μήνυμα, αφού έχει επιλέξει το κατάστημα των αγορών του και θα έχει συγκεκριμένη ώρα να παραλάβει το προϊόν που αγόρασε, χωρίς να μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία μέχρι την επόμενη ημέρα.

Σκοπός του εξεταζόμενου μέτρου να καταπολεμηθεί ο συνωστισμός στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του κέντρου και να υπάρχει χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις των καταναλωτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ