Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Καρέ – καρέ για πρώτη φορά η στιγμή της σύγκρουσης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εκτιμάται ότι διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Πρόκειται για πλάνα στα οποία καταγράφονται τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων, στο βίντεο που μετέδωσε το Open, διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις και έπειτα η πρόκληση νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν στο κανάλι και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση λένε ότι το βίντεο δημιουργεί καινούρια δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο του Open:




Πηγή: newsit.gr

«Όχι Άγγελε, δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις»: Η ανάρτηση του πατέρα που έχασε τις δίδυμες κόρες του στα Τέμπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version