Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Χιόνια σε Κρήτη, Αττική, Σποράδες, Εύβοια τις επόμενες ώρες

Δημοσιεύτηκε

στις

χιόνια Κρήτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε ξανά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχίσει να φέρνει χιονοπτώσεις στην Αττική, στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά καθώς και σε περιοχές σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη.

Για σήμερα Τρίτη

1) Οι χιονοπτώσεις που ήδη εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης. Ειδικότερα για την ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι και το απόγευμα.

2) Ειδικά για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια και τα ανατολικά θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι το απόγευμα θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Για αύριο Τετάρτη

1) Οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των βορείων Κυκλάδων και της Κρήτης. Ειδικότερα στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

2) Ειδικά για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Επιπλέον ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά έως και την Πέμπτη, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

Μήνυμα του 112 σε πολλές περιοχές

Λόγω της κακοκαιρίας, νέα ειδοποίηση στα κινητά τους, μέσω του συστήματος 112, έλαβαν το πρωί οι κάτοικοι της Αττικής, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Εύβοιας και του Βόλου, ενώ το τρίτο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» πλήττει περιοχές της χώρας.

«Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα από το 112 σχετικά με την κακοκαιρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ