Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός ο άνδρας από τους πυροβολισμούς στα Σεπόλια

Δημοσιεύτηκε

στις

Πυροβολισμοί Σεπόλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν 17:55 σε μια καφετέρια στη οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έφυγε τρέχοντας και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες επιβιβάστηκε σε ταξί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένοπλος άνδρας μπήκε σε μια καφετέρια και κατά τις ίδιες πηγές πυροβόλησε 8 φορές στο κεφάλι το θύμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο άνδρας, έχει δεχθεί ξανά επίθεση με πυροβολισμούς και πρόκειται για την τρίτη επίθεση σε βάρος του.

update 19:00

Σεσημασμένος Αλβανός για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες είναι ο νεκρός, δολοφονημένος με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια.

Οι αρχές ασφαλείας έχουν έναν πλούσιο φάκελο για το θύμα, ο οποίος μάλιστα είχε εντοπιστεί ακόμη και με αλεξίσφαιρο γιλέκο να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ μία ημέρα μετά τον είχαν και πάλι πυροβολήσει μέσα από ταξί στην πλατεία Δεληγιάννη, τραυματίζοντάς τον τότε ελαφρά.

Για την υπόθεση των πυροβολισμών στην πλατεία Δεληγιάννη, οι αρχές ασφαλείας και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε προχωρήσει και σε συλλήψεις.

Όπως φαίνεται όμως οι εγκληματικές συμμορίες δεν είχαν λύσει τις διαφορές τους και στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θεωρητικά υπερισχύει η αστυνόμευση, κατάφεραν να μπουν στην καφετέρια και να ανοίξουν πυρ σε βάρος του αλλοδαπού, και να φύγουν σαν κύριοι.

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ