Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Καβάλα – Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος που έκανε βουτιά στον Νέστο

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέστος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρέθηκε σήμερα στον ποταμό Νέστο η σορός του 22χρονου αγνοούμενου.

Ο άτυχος νέος αγνοούνταν από τις 4 Αυγούστου και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο Νέστο, στην περιοχή Τοξότες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τραγική ειρωνεία… Το άψυχο σώμα του, σύμφωνα με τη fonitisxanthis εντόπισε με κυάλια συγγενικό του πρόσωπο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πήγε με δύο φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αδέσμευτη» στον ποταμό Νέστο για να κολυμπήσουν στα δροσερά νερά, αλλά μετά από μια βουτιά που έκανε από ένα βράχο στα ορμητικά νερά είχε ως αποτέλεσμα να «χαθεί» από το οπτικό πεδίο των φίλων του που μετά από λίγη ώρα φώναξαν βοήθεια.

Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του. Σημειώνεται επίσης, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει, ιδίως τις τελευταίες μέρες, τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή, ακόμη και για τους δεινούς κολυμβητές και γνώστες του ποταμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποταμός, μάλιστα, «υπερχείλισε», για αυτό και η εταιρεία Riverland είχε σταματήσει τις δραστηριότητές της. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, με μεγάλη κινητοποίηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ