Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρή 55χρονη παιδίατρος που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Πιερία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα το πρωί μία 55χρονη που με το Ι.Χ. της παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα, από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8:00 σήμερα το πρωί κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας, στον ποταμό Ζηλιάνα. Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου βρέθηκε και το άψυχο σώμα της γυναίκας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν γνωστή παιδίατρος της περιοχής και μητέρα τριών παιδιών, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι από το πρωί. Εικάζεται πως η γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.

Καταστροφές στην Πρώτη Σερρών

Ξηλωμένα δένδρα πεσμένα σε δρόμους, σε αυτοκίνητα, και σε στέγες σπιτιών, ένα υπόστεγο 200 τ.μ. του μηχανοστάσιου του Δήμου ξηλωμένο και πεσμένο σε δρόμο του χωριού, πεσμένες κολώνες της ΔΕΗ, ήταν το αποτέλεσμα του δυνατού αέρα χθες αργά το απόγευμα στην Πρώτη Σερρών.

Συνεργεία του Δήμου Αμφίπολης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας, Ιορδάνη Παπαδόπουλο, βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία.

«Έχουμε προβλήματα σε πολλά χωριά του Δήμου μας αλλά τα περισσότερα είναι στην Πρώτη. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε περιοχές του Δήμου για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Παπαδόπουλος.

Σώζουν κόσμο με βάρκες στα χωριά της Λαμίας, υπερχείλισε ο Σπερχειός

Τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Σπερχειός μετά την υπερχείλισή του, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αρκετών κατοίκων στην περιοχή Κόμμα του δήμου Λαμιέων.

Σε αρκετές περιπτώσεις το νερό ξεπέρασέ το ένα μέτρο και χρειάστηκε η επέμβαση της έβδομης 7ης ΕΜΑΚ από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με βάρκες απομάκρυνε τον κόσμο από την περιοχή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο του Lamianow τη διάσωση ενός ιερωμένου και της οικογένειάς του από την 7η ΕΜΑΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version