Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα γυναικοκτονία! Δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο κατάστημα της αδερφής της

Δημοσιεύτηκε

στις

γυναικοκτονία Λάρισα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα σοκαριστική γυναικοκτονία βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στη Λάρισα, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί για μία γυναίκα 43 ετών, η οποία πυροβολήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της, με τον οποίον είχαν τρία παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό, το φονικό έλαβε χώρα σε χωριό της Λάρισας, στη Σωτηρίτσα, και συγκεκριμένα μέσα σε καφετέρια που διατηρούσε η αδελφή του θύματος.

Το θύμα δέχτηκε οχτώ πυροβολισμούς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιοχή, το έγκλημα αποδίδεται σε λόγους αντιζηλίας του δράστη προς της σύζυγό του.

Ο δράστης έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και είναι σε εξέλιξη προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία, «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές.

 

Συνολικά 6 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί από τους συντρόφους τους από τις αρχές του χρόνου

Στις 17 Ιανουαρίου εντοπίστηκε νεκρή με 14 μαχαιριές η 54χρονη Βασιλική . Δράστης ο 47χρονος Νορβηγός φίλος της που επιχείρησε να διαφύγει.

Αρχές Απριλίου,η 28χρονη Κωνσταντίνα δολοφονήθηκε μαζί με τον αδελφό της από τον πρώην σύζυγο της στο οικογενειακό σπίτι της στη Μακρυνίτσα.

Στις 11 Μαΐου η 20χρονη Καρολάιν χάνει τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στις 3 Ιουνίου η 64χρονη Ελένη θα δολοφονηθεί έξω από το σπίτι της, με τον εν διαστάσει σύζυγο της να την πυροβολεί εξ επαφής.
Πιο πρόσφατο θύμα γυναικοκτονίας, η 26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της κατά τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ