Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπύρος Μπιμπίλας-Σοφία Μπεκατώρου: Η τρυφερή φωτογραφία που έγινε viral

Δημοσιεύτηκε

στις

μπιμπίλας
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram μία φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες με τη Σοφία Μπεκατώρου και την αγκαλιά που αντάλλαξαν.

Μετά την καταγγελία της κ. Μπεκατώρου, που έδωσε τη δύναμη σε γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς να μιλήσουν για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις επιθέσεις που υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν, ο κ. Μπιμπίλας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης», «μαζεύοντας» και μιλώντας για τις καταγγελίες που έχει λάβει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas)


Η Σοφία Μπεκατώρου θέλησε, μάλιστα, να πάρει θέση υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τα σχόλια του Δημήτρη Λιγνάδη στο απολογητικό του υπόμνημα περί «μέτριου ηθοποιού». Με μία λιτή ανάρτησή της στο Instagram η Ολυμπιονίκης μοιράστηκε μία φωτογραφία του καλλιτέχνη στην οποία γράφει: «Μη γίνεις κάθαρμα. Γίνε Σπύρος Μπιμπίλας».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την προφυλάκιση Λιγνάδη

Ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε:

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι, Δημήτρη».

Στο απολογητικό υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα.

Πηγή: athensvoice

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ