Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μπαλάσκας έκανε την πιο ΒΛΑΚΩΔΗ δήλωση για τη δολοφονία της Καρολάιν | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία άστοχη ως και χυδαία δήλωση προχώρησε ο Σταύρος Μπαλάκας, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του σε τηλεοπτική εκπομπή, ψυχογραφώντας τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο 32χρονος πιλότος και δολοφόνος της Καρολάιν.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, σχολίασε το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προτίμησε να σκηνοθετήσει ληστεία που είχε ακούσει από εκπαιδευτή, αντί να ομολογήσει τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, με την τοποθέτησή του ωστόσο να βρίθει άστοχων επιχειρημάτων που προκάλεσαν πληθώρα αρνητικών σχολίων στα social media.

Ο Μπαλάσκας, αγνοώντας τον αποτροπιασμό του ειδεχθούς εγκλήματος που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα, έχοντας μάλιστα και τον ρόλο νομικού που «αποτιμά» την διάρκεια της ποινής ανάλογα με τη φύση της δολοφονίας, αρκέστηκε να πει το εξής:

«Είναι βλάκας, γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα’ χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί».

Ο καταιγισμός σχολίων που ακολούθησε ήταν εύλογος και αναμενόμενος, καθώς τα “χρόνια που θα φάει” ο 32χρονος βρέθηκαν στο επίκεντρο της τοποθέτησης του κυρίου Μπαλάσκα, αποτελώντας κριτήριο αξιολόγησης και πεδίο σχολιασμού σε μία φρικιαστική δολοφονία και ένα θέατρο 37 ημερών που σόκαρε το πανελλήνιο. Το συγκεκριμένο σχόλιο βέβαια, εκτός από άστοχο είναι και επικίνδυνο, αφού, όχι μόνο μοιάζει να “αποποινικοποιεί” την ίδια την πράξη, αλλά και να δημιουργεί ένα έρεισμα για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις.

Όσο για το γεγονός ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον χαρακτηρισμό “βλάκας” ως αιτιολόγηση στην απόφαση του θύτη να μην ομολογήσει αμέσως τη δολοφονία της γυναίκας του, επικαλούμενος το “εν βρασμώ ψυχής”, η λέξη “βλακώδης” ως χαρακτηρισμός της τοποθέτησής του, είναι μάλλον ήπιος.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ