Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μοσχάτο: Μυστήριο με τα 200.000 ευρώ και τα δύο βίντεο στο κινητό της 47χρονης

Δημοσιεύτηκε

στις

αυτοκτονια λογιστη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά εξακολουθούν να είναι τα ερωτήματα για το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον 50χρονο ασφαλιστή και δράστιδα τη 47χρονη. Σύμφωνα με τους συγγενείς της 47χρονης κατηγορουμένης, οι οποίοι μίλησαν στο MEGA, τα ερωτήματα είναι πολλά όπως και το μεγάλο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε δώσει η 47χρονη στον 50χρονο.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί… Ο άνθρωπος καμία φορά δεν ξέρω σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι το οποίο και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει κάνει», αναφέρει στο MEGA ο συγγενής της κατηγορουμένης και αναρωτιέται και ο ίδιος πού βρήκε τα 200.000 ευρώ. «Το κορίτσι δεν είχε στον ήλιο μοίρα», συμπληρώνει ο συγγενής της 47χρονης.

Από την πλευρά του ο γιος της 47χρονης, μιλώντας επίσης στο MEGA, ανέφερε: «Έχουν πει πάρα πολλά. Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου, δεν έχω προλάβει να της μιλήσω, ήταν στην Αστυνομία». Σε ερώτηση που έγινε στον γιο της 47χρονης για τα χρήματα, εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Δεν χρειάζεται να σας πω, είναι προσωπικό θα το κρίνει η Αστυνομία».

Πάντως, η 47χρονη έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή.

Η εμφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του 50χρονου από το Μοσχάτο

Στο μεταξύ, εμφανίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου από το Μοσχάτο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του και αρνείται τα πάντα περί χρημάτων και φυγής της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ ενώ πρόκειται να δηλώσει δια του δικηγόρου της υποστήριξη της κατηγορίας, έτσι ώστε να αποκτήσει «φωνή» και η πλευρά του εκλιπόντος, καθώς μέχρι τώρα έχει ακουστεί μόνο η πλευρά της 47χρονης.

Η δικηγόρος της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ανέφερε ότι όταν η εντολέας της έφτασε στο σπίτι του 50χρονου, ο ίδιος είχε ήδη λάβει την απόφαση να αυτοκτονήσει και είχε κάνει την προεργασία. Τόνισε, δε, σχετικά με τα όσα δημοσιεύτηκαν ότι η 47χρονη δεν ομολόγησε κάτι στους αστυνομικούς, ενώ σχετικά με το ότι έσπρωξε την καρέκλα, δεν είναι έτσι και θα αποδειχτεί στην ανάκριση.

Σημείωσε, επίσης, ότι αν αποδειχτεί οποιαδήποτε συμμετοχή της στην αυτοκτονία, τότε μιλάμε για πλημμέλημα και έχει ποινή φυλάκισης με αναστολή. «Θα φανούν όλα στην ανάκριση», είπε.

Σχετικά με τη σχέση της 47χρονης με τον 50χρονο, η κα Τσιώνα είπε ότι γνωρίζονταν πάνω από 10 χρόνια, εργαζόταν για τον 50χρονο και προέκυψε ζήτημα απάτης από τον ίδιο. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας είχε εξαπατήσει αρκετούς ανθρώπους, ανάμεσα σε αυτούς και την 47χρονη. Η 47χρονη προσπάθησε μιλώντας του να μάθει πού είναι τα χρήματα που της χρωστούσε.

Η εταιρεία στην Καλλιθέα, τα… λουλούδια και η πτώχευση

Ο 50χρονος Ν.Κ., όπως προέκυψε από την προανάκριση, διατηρούσε εταιρεία επενδύσεων «Leasing» στην Καλλιθέα. Ήταν λογιστής και ασφαλιστής της 47χρονης, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση καλλιέργειας και πώλησης λουλουδιών του αδερφού της. Ως σύμβουλος επενδύσεων, ο 50χρονος, είχε καταφέρει να αποσπάσει από την 47χρονη και συγγενικά κοντινά της πρόσωπα, μεγάλα χρηματικά ποσά, που έφθαναν τα 200.000 ευρώ.

Νεα σοβαρή καταγγελία σε βάρος του 50χρονου ασφαλιστή, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο, υπεβλήθη στις Αρχές την περασμένη Παρασκευή από εταιρία αυτοκινήτων με υπηρεσίες leasing, με έδρα τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η καταγγελία ανέφερε ότι ο 50χρονος είχε υπεξαιρέσει 65 αυτοκίνητα της εταιρίας. Μία ημέρα μετά, το Σάββατο, έγινε ο ξυλοδαρμός του 50χρονου στο γραφείο του στην Καλλιθέα, χωρίς να υποβληθούν μηνύσεις και χωρίς να δοθεί συνέχεια στο συμβάν. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στον ξυλοδαρμό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας. Στο Α.Τ. βρέθηκε και η 47χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, αν και δεν είχε εμπλοκή στα χτυπήματα.

Δύο ημέρες μετά, τη Δευτέρα, απαγχονίστηκε ο ασφαλιστής μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που έφτασαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του 50χρονου προήλθε όταν απομακρύνθηκε η καρέκλα από τα πόδια του, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του από μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει τη θηλιά του. Έτσι, αποκλείστηκε το σενάριο του στραγγαλισμού.

Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική καθώς αποκλείει την εκδοχή πρώτα να δολοφονήθηκε ο 50χρονος και στη συνέχεια να τοποθετήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός (κρεμασμένος από το μονόζυγο). Σημειώνεται ότι η 47χρονη που συνελήφθη είχε καταθέσει ότι πριν τον απαγχονισμό του ασφαλιστή είχε αποπειραθεί να τον πνίξει με κορδόνι. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της ότι δεν κατάφερε να τον στραγγαλίσει.

Η 47χρονη υποστήριξε ότι ο 50χρονος χρωστούσε στην ίδια και σε συγγενικά της πρόσωπα περίπου 150.000-200.000 ευρώ και ότι είχε πάει στο σπίτι του ασφαλιστή για να διεκδικήσει τα χρήματά της. Όταν ο 50χρονος ανέβηκε στην καρέκλα για να αυτοκτονήσει, τότε εκείνη του απομάκρυνε την καρέκλα (όπως υποστήριξε η συλληφθείσα).

Τα δύο βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στο Μοσχάτο

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται δύο βίντεο, τα οποία είχε καταγράψει η 47χρονη με το κινητό της τηλέφωνο ενώ βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του 50χρονου στο Μοσχάτο.

Στο ένα βίντεο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται ότι ήθελε να τον στραγγαλίσει με εκείνον να αντιστέκεται. Η 47χρονη φέρεται να είχε βάλει το κινητό της σε ένα τραπέζι και τραβούσε βίντεο.

Στο άλλο βίντεο φαίνεται η 47χρονη να τον βρίζει και να τον καλεί να ομολογήσει ότι τον εξαπάτησε.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ