Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης: «Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες»

Δημοσιεύτηκε

στις

μητσοτάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
1.1K Shares

«Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το cnn, ο πρωθυπουργός μετέβη εκ νέου σήμερα στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι προκειμένου να ενημερωθεί για τα μέτωπα των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη χώρα.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο πρωθυπουργός είπε: «Είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε όλους για τις προσπάθειες που κατέλαβαν για να ελέγξουν τα μέτωπα. Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από χθες. Προτεραιότητα αυτές τις μέρες ήταν πρώτα και πάνω απόλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής, η φωτιά να μην εισέλθει εντός των οικισμών και βέβαια η προστασία των κρίσιμων υποδομών. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα ήμαστε σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από χθες. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και να διαβεβαιώσω τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες και όταν θα περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να αποκαταστήσουμε τις ζημιές».

Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα ήμαστε σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από χθες. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και να διαβεβαιώσω τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Θα αλλάξουμε τον τρόπο που δρομολογούμε τα αντιπλημμυρικά έργα και τις αναδασώσεις. Όταν περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι, θα στρέψουμε όλοι την προσοχή μας στο να αποκαταστήσουμε και πάλι το φυσικό περιβάλλον».

μητσοτάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap