Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης: «Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες»

Δημοσιεύτηκε

στις

μητσοτάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το cnn, ο πρωθυπουργός μετέβη εκ νέου σήμερα στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι προκειμένου να ενημερωθεί για τα μέτωπα των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη χώρα.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο πρωθυπουργός είπε: «Είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε όλους για τις προσπάθειες που κατέλαβαν για να ελέγξουν τα μέτωπα. Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από χθες. Προτεραιότητα αυτές τις μέρες ήταν πρώτα και πάνω απόλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής, η φωτιά να μην εισέλθει εντός των οικισμών και βέβαια η προστασία των κρίσιμων υποδομών. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα ήμαστε σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από χθες. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και να διαβεβαιώσω τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες και όταν θα περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να αποκαταστήσουμε τις ζημιές».

Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα ήμαστε σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από χθες. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και να διαβεβαιώσω τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Θα αλλάξουμε τον τρόπο που δρομολογούμε τα αντιπλημμυρικά έργα και τις αναδασώσεις. Όταν περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι, θα στρέψουμε όλοι την προσοχή μας στο να αποκαταστήσουμε και πάλι το φυσικό περιβάλλον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ