Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου: «Τελείωσε το παιδί μου, θα δωρίσουμε τα όργανά του»

Δημοσιεύτηκε

στις

τροχαίο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικογένεια του 23χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, όπως ανέφερε η μητέρα του άτυχου νέου.

Τα λόγια της συγκλονίζουν…

Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… τελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν και τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να τα δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι αλλά δεν μπορώ να διαλέξω, και να ζήσουν ευτυχισμένα και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν” αναφέρει η μητέρα του 23χρονου στον Alpha.

Το τροχαίο σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, την Παρασκευή, όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος. Παρότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο.

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και η αδελφή του 23χρονου, η οποία απηύθυνε έκκληση να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες. “Ο αδελφός μου ήταν πάντα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε, να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες. Για να εξακριβώσουμε το τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα”, είπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ