Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποχωρεί η Μήδεια αλλά ακολουθεί ισχυρός παγετός | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

μηδεια κακοκαιρια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξέλιξη των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες αναφέρθηκε ο Τάσος Αρνιακός, σύμφωνα με τον οποίο η κορύφωση της κακοκαιρίας “Μήδεια” ήταν η Τρίτη.

Η “Μήδεια” βρίσκεται σε αποδρομή, ιδιαίτερα στην Αττική, τα δυτικά και το Λεκανοπέδιο, οι ισχυρές χιονοπτώσεις έχουν ελαττωθεί και αρχίζει ξαστεριά. Σε κάποιες περιοχές το κρύο θα είναι τσουχτερό καθώς όπου υπάρχει ξαστεριά οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές και το χιόνι θα παγώσει.

Τα μεσάνυχτα, στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις οι οποίες ωστόσο θα εξασθενήσουν σταδιακά και θα περιοριστούν στους ορεινούς όγκους, όπως στην Πεντέλη, στην Πάρνηθα, στον Υμηττό και λιγότερο στον Κιθαιρώνα.

Εκεί που οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν κατά κύματα θα είναι στην Εύβοια. Ιδιαίτερα στη Δίρφη τα χιόνια θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα και αύριο το μεσημέρι πιστεύω θα σταματήσουν όπως στην Άνδρο και στην Κρήτη που θα είναι τα τελευταία χιόνια αυτής της κακοκαιρίας.

Στο Αιγαίου περιμένουμε 9-10 μποφόρ αλλά θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 6-7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα μέγιστη, τους 10-12 στα κεντρικά. Το βράδυ θα έχουμε ισχυρό παγετό, -15 στη Βόρεια Ελλάδα, -10 και -12 στις κεντρικές και νοτιότερες, ιδιαίτερα στις περιοχές που έχει χιονίσει. Καλύτερος ο καιρός από την Τετάρτη το μεσημέρι που περιμένουμε ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να ανεβαίνει αρκετούς βαθμούς.

 

 

 
>Πηγή: enikos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ