Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Μητσοτάκης ανακοινώνει τα προνόμια των εμβολιασμένων

Δημοσιεύτηκε

στις

Μητσοτάκης
Φωτογραφία Αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώσεις για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών θα κάνει στις 12:00 από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην παρουσίαση θα μετέχουν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο θπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Υπενθυμίζεται, πως, η άρση του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που τίθεται σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα σηματοδοτεί ένα βήμα προς την πλήρη κανονικότητα.

Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση διενέργειας self- test σε χώρους εργασίας και οι αθλούμενοι σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού (και της δεύτερης δόσης εφόσον πρόκειται για εμβόλιο δύο δόσεων).

-Αλλάζει το πρωτόκολλο στην εστίαση καθώς αυξάνεται το ανώτατο όριο παρουσίας στο τραπέζι, από 6 που ίσχυε ως χθες στα 10 άτομα ανά τραπέζι.

-Στους ορξανωμένους χώρους δεξιώσεων το ανώτατο όριο ατόμων θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

-Στις οργανωμένες πλαζ ορίζεται μέγιστος αριθμός εκατόν 120 ατόμων ανά 1.000 τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ