Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος το ωράριο στην εστίαση, επιστρέφει η μουσική – Όλες οι ανακοινώσεις Πλεύρη

Δημοσιεύτηκε

στις

Πλεύρης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και την κατάργηση του ωραρίου λειτουργίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η λειτουργία των καταστημάτων αφορά σταθερά μόνο καθήμενους πελάτες.

Όπως τόνισε ο υπουργός, δεν αλλάζει κάτι επί του παρόντος σε ό,τι αφορά τα μέτρα που έχουν ληφθεί στους χώρους αθλητισμού και τα γήπεδα, πρόκειται όμως να επανεξεταστούν την επόμενη εβδομάδα, ως προς την άυξηση της χωρητικότητας.

Παράλληλα, επανέλαβε πως δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού έως τις 7/2, αφού πολλοί εμβολιασμοί αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα, τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποφάσισαν να εισηγηθούν στην κυβέρνηση μερική χαλάρωση των μέτρων παρά τις ενστάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον υπουργό θα δοθεί παράταση στην ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού από 31 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, εξαιτίας της αδυναμίας πραγματοποίησης της τρίτης δόσης, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ