Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση ο Φουρθιώτης | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Φουρθιώτης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύτατες κατηγορίες για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων δέχεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Κατά το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής πλήρωσε 40.000 ευρώ τα δυο άτομα που έκαναν τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες, σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύπτουν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες του παρουσιαστή με τους 2 ποινικούς αλλά και οι συναντήσεις τους, ακόμη και στο σπίτι του.

Τα 2 άτομα φέρονται να υποστηρίζουν ότι ήθελαν να εργαστούν ξανά ως security του Μένιου Φουρθιώτη και γι’ αυτό είχαν πολλές επαφές και συναντήσεις μαζί του. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα για να απολογηθούν και να καταρτιστεί το κατηγορητήριο. Νωρίτερα, οι χθεσινές προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τα στοιχεία εις βάρος των 3 κατηγορούμενων που προκύπτουν από τις έρευνες των αρχών, είναι αποκαλυπτικά. Ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να επικοινώνησε με τους δύο ποινικούς λίγη ώρα πριν την επίθεση στο σπίτι του στην Εκάλη. “Γιατί αργείς; Που είσαι;”, φέρεται να ρώτησε ο τηλεπαρουσιαστής τον ένα εκ των δύο, χωρίς ωστόσο να έχει διασταυρωθεί αν η συγκεκριμένη στιχομυθία αναφέρεται στην επίθεση ή σε κάποιο ραντεβού που είχαν προγραμματίσει.

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις που έγιναν στο σπίτι του και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, γνώριζε τους δύο δράστες, οι οποίοι είναι άτομα με ποινικό παρελθόν στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά και τους είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν ως σεκιούριτι, όπως ανέφεραν οι ίδιοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ