Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος – «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 11»

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρία Πολύζου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μαρία Πολύζου έκανε περήφανη την Ελλάδα με τις αθλητικές της επιδόσεις ως η κορυφαία μαραθωνοδρόμος όλων των εποχών. Ωστόσο, αναγκάστηκε να δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες με τον καρκίνο του μαστού αλλά και με την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της μόλις στα 11 της χρόνια.

“Έτσι μου δόθηκε τελικά η ζωή. Όχι μόνο να διανύω τα 42.195 μέτρα, όχι μόνο να τερματίζω τον καρκίνο του μαστού που πέρασα, αλλά κυρίως όμως να καταφέρνω να βγαίνω νικήτρια από την μεγαλύτερη μάχη που έδωσα. Με την κακοποίηση”, δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega.

“Γεννήθηκα στην Πάτρα ο πατέρας μου ήταν ψαράς, δούλευε σκληρά αλλά ήταν πάμπτωχος. Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Δεν ήταν ψηλός, μάλλον μετρίου αναστήματος. Είχε σκούρα επιδερμίδα και το καλοκαίρι μαύριζε περισσότερο λόγω δουλειάς. Είχε μαύρα μαλλιά και μούσια που τον έκαναν ακόμη πιο τρομακτικό. Έπινε και, όταν μεθούσε, γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11-12 ετών με βίαζε” γράφει στο βιβλίο της με τίτλο “Μην τα παρατάς”.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ