Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lockdown: Άνοιγμα λιανεμπορίου την 1η Μαρτίου «βλέπει» ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ελπίδα αλλά και την πεποίθηση ότι η λήξη του αυστηρού lockdown στην Αττική θα φέρει το άνοιγμα του λιανεμπορίου την 1η Μαρτίου, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

«Την ερχόμενη Δευτέρα θεωρώ ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε τρόπο του έχει προταθεί. Το υπουργείο Ανάπτυξης στέκεται στο πλευρό της πραγματικής οικονομίας, και οι προσπάθειες όλων είναι να επαναλειτουργήσουμε με ασφάλεια. Ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων θα προτείνουμε είτε με click away είτε με click inside» είπε ο κ. Καφούνης για το λιανεμπόριο, μιλώντας στο MEGA και προσέθεσε: «Η αίσθηση που έχω είναι ότι μπορούμε να ανοίξουμε την ερχόμενη Δευτέρα με ασφάλεια».

Η απόφαση για την άρση του αυστηρού lockdown ή για τη συνέχισή του θα παρθεί την εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, και θα εξαρτηθεί όπως τονίζουν ειδικοί και Αρχές από την πίεση που θα έχει το σύστημα υγείας. Αν δηλαδή θα μειωθεί ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ