Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοζάνη: Το τσίμπημα που της στοίχισε τη ζωή – Συγκλονίζει το Βελβεντό ο θάνατος της γυναίκας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τη θλίψη σκόρπισε στη μικρή κοινωνία του Βελβεντού η είδηση για το θάνατο 69χρονης γυναίκας, την οποία τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα, το Σάββατο (04-09-2021), ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική και μάλιστα, μετά το τσίμπημα φέρεται να πρόλαβε να κάνει την απαραίτητη, σε ανάλογες περιπτώσεις ένεση, χωρίς ωστόσο, να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που προκάλεσε το τσίμπημα, με συνέπεια η 69χρονη να καταλήξει.

Να σημειωθεί πως στο Βελβεντό έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει την άτυχη γυναίκα. Ο θάνατός της, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version