Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κολωνάκι: Γνωστός επιχειρηματίας πήδηξε από τον 3ο όροφο με 50.000 ευρώ στις τσέπες του

Δημοσιεύτηκε

στις

αποπειρα αυτοκτονιας απο μπαλκονι στο κολωνακι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9) στο Κολωνάκι, όταν ένας άνδρας 34 ετών έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Τσακάλωφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 34χρονος είναι ένας από τους δημοφιλείς και φιλότεχνους επιχειρηματίες, ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ για την ενασχόλησή του με τη μουσική, τη μόδα και την τέχνη.

Ο 34χρονος είναι μέλος γνωστής οικογένειας των Αθηνών, που διακρίθηκε για τη μπουτίκ που διατηρεί στο Κολωνάκι εδώ και πολλά χρόνια.

Πριν από αρκετά χρόνια ο 34χρονος αποφάσισε να μην αρκεστεί στην ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση αλλά να κάνει τα δικά του βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, δημιουργώντας τη δική του εταιρία.

Μάλιστα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε περιοδικά μόδας και ιστοσελίδες μιλώντας για τη στενή του σχέση με την αισθητική, τη φιλοσοφία και τη μουσική.

Ο 34χρονος είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά ενδιαφέροντα, ενώ φαίνεται ότι στην περίπτωσή του και τα «γονίδια» έπαιξαν ρόλο. Και αυτό γιατί η γιαγιά του πριν από πολλά χρόνια ίδρυσε μπουτίκ που έγινε «θρύλος» στην Αθήνα.

Κολωνάκι: Γνωστός επιχειρηματίας ο 34χρονος που έπεσε στο κενό με 50.000 ευρώ στις τσέπες του

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος έπεσε στο κενό και σώθηκε από θαύμα. Και αυτό γιατί κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του βρίσκονταν μεγάλες τέντες καταστημάτων εστίασης, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η σφοδρότητα της πτώσης. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι είχε πάνω του 50.000 ευρώ, τα οποία κατά την πτώση του σκόρπισαν στο δρόμο.

Ο 34χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική εντολή για να κάνει έρευνα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ