Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγγελία για θάνατο γυναίκας από κορονοϊό-«Μου έλεγαν ότι έχει ουρολοίμωξη»

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 80 είναι τα κρούσματα κορονοϊού σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά με τους υπευθύνους να προσπαθούν να διαπιστώσουν μέσω ιχνηλατήσεων την έκταση της διασποράς.

Όπως καταγγέλλει στο Mega, η κόρη τροφίμου στην κλινική, η μητέρα της έχει καταλήξει από κορονοϊό, γεγονός που αποκρύφθηκε.

«Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ήμερα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα» είπε.

Και συνέχισε: «Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσεις, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο».

Όπως τόνισε η μητέρα μου «είναι θύμα κορονοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει».

«Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Ήρθε σφραγισμένο το φέρετρο. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ