Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακοκαιρία: Πού υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες – Πρόγνωση Μαρουσάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κακοκαιρία εξπρές χτυπάει τη χώρα, με όλα τα βλέμματα να είναι στη Θεσσαλία, και τους κάτοικους να προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.

Η ΕΜΥ επικαιροποιεί ανά τακτά διαστήματα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, ενώ ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκη αναφέρθηκε στις περιοχές που ενδέχεται κατά τη διάρκεια της νύχτας να καταγραφούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, το κύμα κακοκαιρίας που θα απασχολήσει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες, είναι συνηθισμένο για την Ελλάδα, θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες. Τις επόμενες ώρες η μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να στραφεί σε περιοχές της ανατολικής και νότιας Θεσσαλίας, στη βόρεια Εύβοια, τις Σποράδες και νότια τμήματα της Χαλκιδικής. Εκεί αναμένεται μεγάλος όγκος νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ δεν αποκλείεται να καταγραφούν και κάποια μικρο-πλημμυρικά επεισόδια, τα οποία βεβαίως δεν θα έχουν σχέση με τα όσα άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Προς τις πρωινές ώρες αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα μετακινηθεί πιο ανατολικά για να επηρεάσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version