Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική

Δημοσιεύτηκε

στις

σχολεία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής. 

Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

«Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών», αναφέρεται στην ανακοίνωση εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Στο μεταξύ, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, αρκετά σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που θα συνεχίσει να χτυπά το Λεκανοπέδιο και τις επόμενες ώρες.

Ήδη ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ανακοίνωσε ότι «αναστέλλουμε τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, την Παρασκευή 15/10/2021, καθώς και των εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων από σήμερα Πέμπτη 14/10/2021 έως και αύριο Παρασκευή 15/10/2021, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών».

Επίσης, ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπου πλημμυρισμένο σχολείο εκκενώθηκε με γέφυρα που έφτιαξαν οι καθηγητές, προανήγγειλε μέσω Facebook ότι αύριο τα σχολεία του δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ