Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισχυρός σεισμός στα ανοιχτά της Σάμου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σεισμός σημειώθηκε στη Σάμο το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Καρλοβασίου, ενώ το εστιακό του βάθος στα 12,4 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στη Σάμο.

Καθησυχαστικός ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, για τον σεισμό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Σάμο, καθώς μιλώντας στο Newsbomb.gr αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία ωστόσο είναι πιθανό να υπάρχουν κατολισθήσεις.

«Δεν μας ανησυχεί η σεισμική δόνηση στο σημείο που έγινε. Απλά σε παλαιότερο σεισμό της Σάμου είχαμε κατολισθήσεις, πιθανόν να υπάρχουν και τώρα κατολισθήσεις, δεν το γνωρίζουμε ακόμα», ανέφερε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης στο Newsbomb.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version