Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε μητροπολίτες εξομολόγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
315 Shares

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μετεφέρθη απο την ΣΤ’ πτέρυγα ο Θεοφύλακτος Κόμβος, o ρασοφόρος βιτριολιστής, που επιτέθηκε στους μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για τον αποσχηματισμό του.

Ο αρχιμανδρίτης, με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει ότι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι πάσχει από μικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου είναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τούτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρέπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε από τη ΣΤ’ στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εξομολόγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν από το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ εχει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema τις οποιες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολόγησε τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτων και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τι του είπε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο ίδιος όπως φαίνεται έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα και δεν φαίνεται να αντιμετωπιζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μαρτυρων που θα προτείνουν να καλέσει ο ανακριτής.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap