Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εισαγγελέας πρότεινε ενοχή της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Δημοσιεύτηκε

στις

δικαστής
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας.

«Οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε» ανέφερε ο εισαγγελέας στην αγόρευση του ζητώντας την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι δεν είχε πρόθεση με την επίθεση της με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας να την σκοτώσει και απάντησε αρνητικά στο αίτημα της για μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

«Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε» τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός και συνέχισε:

«Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δική και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελέσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ