Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και παραδόθηκε στην Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Αυτή τη φορά θύμα μια 48χρονη, η οποία έμενε με τον σύζυγό της στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

«Σκότωσα την γυναίκα μου και ήρθα να παραδοθώ», φέρεται να είπε ο 49χρονος δράστης, όταν εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (28/11) στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Ο συζυγοκτόνος – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – σκότωσε με μαχαίρι την 48χρονη μέσα στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Το ζευγάρι, ομογενείς από την Αρμενία, είχε ένα γιο, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος δεν ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, το παιδί προσήλθε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει κατάθεση, μετά την εντοπισμό της νεκρής μητέρας του στο υπνοδωμάτιο της από τις Αρχές.

Ήταν 21:30 το βράδυ της Κυριακής (28.11.2021) όταν ο 49χρονος ομογενής από την Αρμενία εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και είπε στους δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν απέξω πως είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του.

Αφού του πέρασαν χειροπέδες, έστειλαν αστυνομικούς στη διεύθυνση που τους υπέδειξε κι εκεί βρήκαν την άτυχη 48χρονη νεκρή στο κρεβάτι της, με μαχαιριές στο θώρακα και στα πόδια.

Ο δράστης, σύμφωνα με το MEGA, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν τον γιο του.

Μέσα στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε το μαχαίρι, ενώ σήμερα θα γίνει νεκροτομή στο θύμα.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Τα αίτια της νέας γυναικοκτονίας δεν είναι γνωστά. Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ