Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Δημοσιεύτηκε

στις

γυναικοκτονία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με το thrakinet.tv οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό και νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, στην συνέχεια υπεβλήθη σε τέσσερα χειρουργεία αλλά δεν άντεξε και κατέληξε.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το thrakinet η γυναίκα οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Πρόκειται για μία μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr.

Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως τα συγκεκριμένα χτυπήματα δεν προέρχονται από τον λόγο που ανέφερε το ζευγάρι, και γι αυτό το λόγο ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού.

Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή αφήνοντας ορφανά τα τρία μικρά παιδιά της.

Εξαφανίστηκε ο σύζυγος

Όπως μετέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, υπήρχαν ενδείξεις για εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο δεν υπάρξει κάποια καταγγελία στο παρελθόν για βία. Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά τη γνωτοποίηση του θανάτου της 29χρονης, ο σύζυγός της εξαφανίστηκε.

Πλέον αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 29χρονη, ενώ για το θέμα θα υπάρξει και παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ