Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση ενός δράστη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

γλυκά νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς ο κύκλος των υπόπτων έχει “κλείσει” αισθητά και περιορίζεται πλέον σε 10-15 άτομα. Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους κι άλλα στοιχεία και υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν αισιοδοξία ότι έχουν φτάσει πάρα πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες.

Εν τω μεταξύ αντικείμενο έρευνας για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν γίνει το παρελθόν, οι δηλώσεις, οι κινήσεις, ακόμη και οι επικοινωνίες της γυναίκας που δήλωνε ψυχολόγος και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά.

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην Αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, και είχε δώσει σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού και και την οικονομική του κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως η “ψυχολόγος” σε συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.

Αφορμή της έρευνας των αστυνομικών αποτέλεσαν τόσο η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά από την Ελένη Μυλωνοπούλου να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όσο και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», της οποίας φέρεται να ήταν μέλος η “ψυχολόγος“, αλλά αποβλήθηκε καθώς είχε εμφανιστεί ως μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν, όπως υποστηρίζουν, πως ήταν μαία απόφοιτος ΤΕΙ.

“Θεωρούμε άκαιρη την οποία δήλωση η ανακοίνωση μας σχετικά με την άνω εντολέα και τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τούτο δε επιβάλλεται τόσο από τον Κώδικα Περί Δικηγόρων όσο και από το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρμοδίων αρχών για την εξιχνίαση του θλιβερό γεγονότος που συνέβη στα Γλυκά Νερά. Για έναν επιπλέον λόγο, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας εικοσάχρονης, θα απέχουμε από οποιαδήποτε δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση. Παρακαλούμε όπως σεβαστείτε την στάση των εντολών μας, αναμένουμε κι εμείς, όπως όλοι, τα αποτελέσματα των ερευνών των αρμοδίων Αρχών” ανέφερε σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για την ψυχολόγο

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν το ενδεχόμενο της εσωτερικής πληροφόρησης δηλαδή αν κάποιος είχε δώσει κάποια στοιχεία της οικονομικής κατάστασης του ζευγαριού. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν θα διερευνηθεί ο ρόλος της συγκεκριμένης γυναίκας. Εάν δηλαδή άθελά της έδωσε κάποια στιγμή πληροφορίες, που να έφτασαν με κάποιον τρόπο στους δράστες. Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το μικρό ποσοστό της ενδεχόμενης εσωτερικής πληροφόρησης αλλά ακόμη και σε αυτή τη φάση οι αστυνομικοί συνεχίζουν να προκρίνουν το σενάριο που κάνει λόγο για τυχαία επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού.

Το εξώδικό στον Σύλλογο

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έστειλε σήμερα εξώδικη δήλωση στον Σύλλογο Ψυχολόγων, απαντώντας ουσιαστικά στην επιστολή του. Τονίζει ότι είναι “τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά” κατηγορώντας παράλληλα τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει “ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα”. Παράλληλα διαμαρτύρεται εντόνως, “αντικρούοντας ρητά και κατηγορηματικά τα όσα αναφέρετε στην από 31-05-2021 επιστολή σας, περί δήθεν “αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου” από εμέ” ενώ , μεταξύ άλλων, σημειώνει πως “ουδέποτε ανακοίνωσα και ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της “ψυχολόγου”. Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα”.

Ακόμη, παραθέτει κατάλογο των τίτλων σπουδών της και καλεί τον Σύλλογο “όπως, εντός 24 ωρών από τη νόμιμη λήψη της παρούσας, προβείτε άμεσα στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” “ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε αστικής και ποινικής φύσεως δικαίωμά μου!!”.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ