Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: «Ειμαι συνειδητοποιημένος, με νοιάζει μόνο το παιδί» δηλώνει ο πιλότος

Δημοσιεύτηκε

στις

πιλότος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ομολογία της δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν έκανε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στον Ant1. Ο πιλότος που για σχεδόν 40 ημέρες υποστήριζε πως άγνωστοι ληστές δολοφόνησαν την Καρολάιν, τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητεί «συγγνώμη» για την αποτρόπαια πράξη του.

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε», δήλωσε ο 32χρονος, ο οποίος αναφέρει πως η οικογένεια της Καρολάιν είναι και δική του οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Δεν τελείωσε η ιστορία – Για άλλους λόγους δολοφόνησε την Καρολάιν»
Αναφορικά με την τύχη της κόρης τους, της Λυδίας που πριν από λίγες ημέρες είχε τα πρώτα της γενέθλια, που πέρασαν δίχως να είναι δίπλα η μητέρα της, ο ίδιος δήλωσε στον ΑΝΤ1, «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

 

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ