Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Καρολάιν
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον Μπάμπη είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει ο ίδιος.

Οι ανακριτικές Αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, που αφαίρεσε ο πιλότος. Εάν αποδειχτεί ότι ο συζυγοκτόνος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν από τη δολοφονία, τότε ενισχύεται το σενάριο περί προμελέτης του εγκλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση. Κι αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γιατί οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Οι αστυνομικοί, στην παρούσα φάση, αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Έτσι, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ