Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αντιφατικές κινήσεις των δολοφόνων της Καρολάιν – Γιατί οι γείτονες άκουσαν μόνο τα γρυλίσματα του σκύλου;

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από τις αστυνομικές αρχές δείχνουν «σκοτάδι» στις έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής ληστείας στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης καθησυχάσει το κοινό που αγωνιά για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο Open, υποστήριξε ότι οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε με ιδιαίτερη προσοχή αφού η αστυνομία δεν θέλει να διαρρεύσει στοιχεία από τις έρευνες, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για κοινούς εγκληματίες που είχαν ανάλογη δράση και στο παρελθόν, ενώ ορισμένοι από τη συμμορία είναι γνώριμοι των αρχών και της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Μια «ανάσα» πριν την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά (video)

«Υπάρχουν ωστόσο ερωτήματα στην υπόθεση» τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης και εστίασε στο γεγονός ότι η γειτόνισσα η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι άκουσε τα γρυλίσματα του σκύλου γύρω στις 4:20, δεν άκουσε τίποτα άλλο. Πιθανόν άλλωστε η 20χρονη μητέρα πάνω στον πανικό της να φώναξε τρομαγμένη ωστόσο σύμφωνα με την γειτόνισσα, δεν ακούστηκε τίποτα. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη αυτό προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο δράσης των ληστών και δολοφόνων της Καρολάιν. Επιπλέον, ο πρόεδρος εστίασε στο γεγονός ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα ασημί περίστροφο, όπλο το οποίο δεν έχει δύναμη πυρός και δεν χρησιμοποιείται συνήθως από όσους πραγματοποιούν ληστείες. Ανέφερε μάλιστα ότι με παρόμοια όπλα συνήθως φωτογραφίζονται Ρομά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ