Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Μόνο τα αποτυπώματα του 32χρονου στη μονωτική ταινία

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά Νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ίδια στιγμή, που οι εξελίξεις με την ψυχολόγο της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν «τρέχουν», η Αστυνομία δεν έχει κάτι χειροπιαστό για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Και αυτό διότι δεν βρέθηκαν ίχνη από DNA στα νύχια της άτυχης Καρολάιν ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των ληστών, καθώς οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών, παρά το γεγονός ότι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους τήν έδωσε.

Είναι δεδομένο, πως ο πρώτος κύκλος ερευνών δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι’ αυτό οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο.

Αμφιβολίες για την ψυχολόγο της Καρολάιν

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά την κατάθεση της ψυχολόγου Ελένης Μυλωνοπούλου που παρακολουθούσε την Καρολάϊν. Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων κάνει λόγο για αντιποίηση επαγγέλματος και ζητά από την ψυχολόγο να καταθέσει το πτυχίο της.

«Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους» ανέφερε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.

Η ίδια σε ερώτηση του MEGA δεν θέλησε να τοποθετεί και μας παρέπεμψε στη δικηγόρο της.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρμοδίων αρχών για την εξιχνίαση του θλιβερού γεγονότος που συνέβη στα Γλυκά Νερά. Ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας 20χρονης, θα απέχουμε από οιαδήποτε δήλωση ή ανακοίνωση» υπογράμμισε η δικηγόρος Έλενα Μυλωνοπούλου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών θα συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες ενώ σε ισχύ βρίσκεται και η επικήρυξη των δραστών ύψους 300.000 ευρώ.

 

Πηγή: kriti360.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ