Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκάγκα για κορονοϊό: «Έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας – Διασωληνώθηκε 20χρονος» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η καθηγήτρια πνευμονολογίας Μίνα Γκάγκα μίλησε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο Σωτηρία και για τα μέτρα που ελήφθησαν για την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού λέγοντας πως δεν είναι υπέρ των στρατιωτικών μέτρων, καθώς ο καθένας πρέπει να προσέχει μόνος του. Ακόμα, ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να μπει ο ιδιωτικός τομέας στη «μάχη» της πανδημίας.

Η γιατρός μίλησε για την πολεμική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα. «Είναι δύσκολο, δεν σταματάει, δεν τελειώνει, μας έχει κουράσει απίστευτα όλο αυτό το πράγμα και μας προβληματίζει πάρα πολύ. Γενικά, προσπαθούμε να κάνουμε μετατροπές σε ΜΕΘ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το προλάβουμε. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εμβολιαστούμε».

Η κυρία Γκάγκα, είπε χαρακτηριστικά ότι «χθες είχαμε έναν 20χρονο που διασωληνώθηκε κι ένας 38χρονος επίσης. Εχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας».

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι όλα ξεκινούν από την ατομική ευθύνη: «Δεν είμαι υπέρ των στρατιωτικών μέτρων».

Οσον αφορά στις ιδιωτικές κλινικές η κυρία Γκάγκα είπε ότι «γίνεται προσπάθεια να μπει κι ο ιδιωτικός τομέας. Στέλνουμε κόσμο που δεν χρήζει αυξημένης φροντίδας. Θέλουμε να κρατήσουμε τα περιστατικά που χρειάζονται νοσοκομειακή φροντίδα».

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ