Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Τράγκας: Πώς ο Θέμης Σοφός ανακάλυψε την “κρυφή” ιδιόχειρη διαθήκη του στο Μονακό – Το παρασκήνιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πώς εντοπίστηκε η ιδιόχειρη “κρυφή” διαθήκη του εκδότη Γιώργου Τράγκα αποκάλυψε ο δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα, Θέμης Σοφός, μετά την απόφαση του γιου του δημοσιογράφου να αποποιηθεί πλήρως της κληρονομιάς του πατέρα του.

Οπως ανέφερε αρχικά ο Θέμης Σοφός μιλώντας στο T-live “ξεκινήσαμε τον Γενάρη αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση του Φρέντυ Τράγκα, και εκκινήσαμε από την υπόθεση ότι χωρεί η εξ διαθέτου διαδοχή, δηλαδή ότι κληρονομείται ο Γιώργος Τράγκας χωρίς να έχει διαθήκη. Αυτή ήταν η αρχική μας υπόθεση. Στη συνέχεια γράψαμε τις επιστολές μας στους έτερους εν δυνάμει συγκληρονόμους ως πληρεξούσιοι δικηγόροι, εκκινώντας από την υπόθεση ότι δεν υπάρχει διαθήκη”.

Αποφάσισα εγώ προσωπικά, χωρίς να το ανακοινώσω σε κανέναν, αλλά μόνο στον εντολέα μου, να μεταβώ στο Μονακό. Εκεί είναι τρεις οι συμβολαιογράφοι όλοι κι όλοι. Προηγουμένως, αλληλογράφησα, δεν πήγα αιφνιδιαστικά, και εκείνος που μου απάντησε ότι μπορεί να με δει υπό την ιδιότητά μου, μου έκλεισε ραντεβού. Έτσι κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι και αρμόδιος ώστε να συζητήσω μαζί του τα σχετικά θέματα.

Εκεί λοιπόν μου ανακοινώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη. Εγώ δεν το γνώριζα. Τότε μου επανέλαβε το ερώτημα. Μου έδωσε αντίγραφο της διαθήκης και στη συνέχεια επικοινώνησα με τον συνάδελφό μου και μου επεσήμανε ότι την αγνοούσε από την εντολέα του” πρόσθεσε ο Θέμης Σοφός στην εκπομπή του Alpha.

“Για τον Φρέντυ Τράγκα δεν είναι πάνω απ’ όλα το χρήμα”

O Θέμης Σοφός, χθες μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως ο Φρέντυ Τράγκας δεν είχε καμία συμμετοχή στις επαγγελματικές δραστηριότητες του πατέρα του, δεν συνεργάστηκαν ποτέ και δεν δούλεψαν ποτέ μαζί.

“Το άγνωστο τον φοβίζει και δεν ήθελε να μπει σε μια, κατά την πιθανολόγηση μας, μακροχρόνια έρευνα σε βάρος του, με όποιο κόστος μπορεί να είχε αυτό για το όνομα του, το οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον”, απάντησε ο Θέμης Σοφός για τους λόγους της αποποίησης κληρονομίας, δεδομένου πως οι Αρχές ερευνούν κατά πόσον αποκτήθηκε νόμιμα η μεγάλη περιουσία του Γιώργου Τράγκα ή εάν υπήρξε διακίνηση μαύρου χρήματος και παράνομες διαδρομές που οδήγησαν στην απόκτηση μετρητών και ακινήτων.

“Για τον Φρέντυ Τράγκα δεν είναι πάνω απ’ όλα το χρήμα”, είπε ο Θέμης Σοφός, σημειώνοντας πως “αυτό που συνετέλεσε ήταν η έλλειψη της γνώσης για τον τρόπο απόκτησης τω περιουσιακών στοιχείων και άλλες περιστάσεις. Ήταν ένα περιβάλλον που δεν συνετέλεσε σε μια ειρηνική διευθέτηση και συζήτηση, ήταν δυσχερές για την αντίληψη του εντολέα μου, που έχει μια καθημερινότητα και έναν μισθό, μια διαφορετική περίσταση από τους άλλους κληρονόμους”.

πηγή: thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ