Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Συγγενείς της 31χρονης επιτέθηκαν στον δράστη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

γυναικοκτονία Δάφνη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πόρτα του ανακριτή στην Ευελπίδων πέρασε πριν λίγο ο 40χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγο του την ώρα που κοιμόταν στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο κατά την είσοδό του στο κτίριο 9.

Ο 40χρονος από την Αλβανία φέρεται να ισχυρίζεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν η ζήλια όταν διαπίστωσε πως η σύζυγος του τον απατούσε. Εμφανίζεται να παραδέχτηκε πως παρακολουθούσε με κοριό τη σύζυγο του και οι καταγραφές ήταν εκείνες που την μοιραία ημέρα τού αποκάλυψαν ότι διατηρούσε σχέση με έναν άλλον άνδρα.

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

«Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς.

«Όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει» φέρεται να ανέφερε ο κατηγορούμενος ο οποίος στη συνέχεια έπλυνε τα χέρια του από τα αίματα, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε στην αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ