Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

34χρονη με αιμορραγικό εγκεφαλικό είχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.

Η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το patrisnews, επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, θα μεταφερθεί σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι από το νοσοκομείο του Πύργου, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κοπέλα, που εισήλθε στην εντατική, ενώ ξεκίνησαν άμεσα και οι ενέργειες για τη μεταφορά της στην πρωτεύουσα.

Η κα Αναστασία Βασιλείου, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, είχε διαρκή τηλεφωνική επαφή για να βρεθεί ειδικός νευροχειρουργός που θα αναλάβει την κοπέλα.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έρευνα, υπό τον ΕΟΦ, για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version