Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανατροπή: «Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν είχε παράλυση από το εμβόλιο αλλά ΕΔΕ εις βάρος του!»

Δημοσιεύτηκε

στις

γιατρός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε για τον γιατρό που υποστήριξε πως υπέστη παράλυση των άκρων του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών, που σε αυτή τη φάση δεν αποτελούν προτεραιότητα.

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Και συνέχισε:

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του κόπηκαν τα πόδια… Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ο ίδιος είπε ότι και στην περίπτωση της νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και ήδη η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ