Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γειτόνισσα Λιγνάδη: «Είχε κατέβει μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Λιγνάδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε μία γειτόνισσά του.

«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια, όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς. Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο» είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η γυναίκα τόνισε ότι όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες έπεσαν από τα σύννεφα.

«Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος. Βέβαια, στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά όλοι έλεγαν επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό. Είχαμε δει διάφορο κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα», λέει χαρακτηριστικά.

«Μύθος οι 41 μάρτυρες»

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατέθεσε ένσταση ακυρότητας για την διαδικασία.

«Μαζί με τον κ. Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας. Προκαλείται απόλυτη ακυρότητα όταν ο φερόμενος ότι διέπραξε οποιαδήποτε πράξη δεν κληθεί προηγουμένως να λάβει αντίγραφο των κατηγοριών και να καταθέσει γραπτές ή προφορικές ρητές εξηγήσεις. Υπάρχει μια εξαίρειση: μπορεί ο εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη αν πρόκειται για αυτόφωρη διαδικασία ή αν ο φερόμενος ως δράστης κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Ο εισαγγελέας κώφευσε και έκανε την ποινική δίωξη», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η ένσταση κατατέθηκε καθώς ο Δημήτρης Λιγνάδης ζήτησε να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πριν καταστεί κατηγορούμενος, και δεν έγινε δεκτό το αίτημα του.

«Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου δεν υπάρχουν. Αυτά που ακούγονται περί 41 μαρτύρων είναι μύθος. Μικρή δικογραφία δέκα φίλων με μηνύσεις των μηνυτών. Νομικό ενδιαφέρον έχει μόνο ένας εκ των φερομένων ως παθόντων. Και οι δύο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι», είπε ο κ. Κούγιας, αναφερόμενος και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του απέδωσε σε αντιζηλίες και φθόνο τις καταγγελίες εναντίον του εντολέα του, κάνοντας λόγο για αδύναμη δικογραφία.

Μάλιστα, αναφέρθηκε αναλυτικά στα στοιχεία της δικογραφίας και απάντησε για συγκεκριμένη περίπτωση πως ο κατηγορούμενος έχει άλλοθι. Μάλιστα, πριν την απολογία του θα προτείνει την εξέταση μαρτύρων που φέρονται να επιβεβαιώνουν το άλλοθι του. «Δούλος των παθών αλλά όχι βιαστής παιδιών» είπε για τον πελάτη του ο κ. Κούγιας.

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ