Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρικτό τροχαίο στα Σπάτα – Νεκροί ένας 18χρονος και μία 52χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα δύο αυτοκίνητα που μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος, περίπου 200 μέτρα από την Β΄ πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Δείτε βίντεο λίγο μετά το τροχαίο:




Από το σοκαριστικό τροχαίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο οδηγοί, ένας νεαρός άνδρας 18 ετών και μία γυναίκα 52 ετών.

Πώς έγινε το φρικτό τροοχαίο

Ήταν λίγο μετά τις 7.30 το πρωί όταν ο οδηγός του ενός ΙΧ αυτοκινήτου, κινούμενος στην επαρχιακή οδό Παιανίας-Λούτσας, στο ρεύμα προς Παιανία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, καβάλησε το προστατευτικό διάζωμα και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το δεύτερο ΙΧ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο άτομα, ενώ στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έννεα πυροσβέστες που απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο οδηγούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version