Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φως στο Τούνελ: Στον «αέρα» οι συνομιλίες του δολοφόνου της Καρολάιν με τη Νικολούλη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αγγελική Νικολούλη μετέδωσε την Παρασκευή το βράδυ τις συνομιλίες που είχε με τον 33χρονο πιλότο, μετά από το έγκλημα των Γλυκών Νερών. Οι συνομιλίες τους είναι πολλές και κάποιες έντονες. Μάλιστα ο 33χρονος πιλότος δεν δίστασε να απειλήσει με προσφυγή στην δικαιοσύνη επειδή ένας ιερέας αποκάλυψε στην εκπομπή πως η άτυχη Καρολάιν του εκμυστηρεύθηκε πως δεν ήταν ευτυχισμένη.

Οι συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη παρουσιάστηκαν σε δύο βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά λόγια του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει.

Θέλω πολύ να βρούμε μια άκρη γιατί όσο πιο γρήγορα τους βρούμε τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσω να ηρεμήσω λίγο και να είμαι εκεί για την κόρη μου. Θέλω να είμαι σωστός απέναντι στην αστυνομία γιατί είναι σωστοί και αυτοί προς εμένα. Δεν τολμώ να συζητήσω ούτε με τους δικούς μου ανθρώπους την ιστορία μας με τη γυναίκα μου από τη θλίψη και τον πόνο που νιώθω. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποιος είπε ότι η Καρολάιν είχε ασφάλεια ζωής; Ποια εκπομπή; Πες μου ένα όνομα. Η ψευδομαρτυρία του ιερέα είναι από κακία και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα τηλέφωνο και ενορία. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομα του σε μια δικογραφία. Μακάρι να βγει κάτι και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς.

Πηγή: enikos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ