Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φολέγανδρος: Τι λέει μάρτυρας που είδε τον 30χρονο και κάλεσε την αστυνομία

Δημοσιεύτηκε

στις

Φολέγανδρος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γυναίκα που αναγνώρισε τον 30χρονο φίλο της νεκρής 26χρονης στη Φολέγανδρο περιγράφει τη στιγμή που τον είδε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Η γυναίκα που είδε τη φωτογραφία του 30χρονου φίλου της νεκρής 26χρονης στη Φολέγανδρο μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για το πώς ενημέρωσε την αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Όπως περιγράφει η Ειρήνη Μαρινάκη, αρχικά είδε τη φωτογραφία του 30χρονου να κυκλοφορεί στο facebook, καθώς την είχαν κοινοποιήσει φίλοι της και σημειώνει ότι είχε συγκρατήσει στη μνήμη της την κόμμωση του 30χρονου καθώς όπως λέει «είχε χαρακτηριστικό μαλλί και το συγκράτησα». Όπως εξηγεί, επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα σε παραλία του νησιού, «περάσαμε από τον τόπο του συμβάντος κι εκεί στο αυτοκίνητο είδα ξαφνικά να ξεπροβάλλει ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε παρόμοια μαλλιά με τη φωτογραφία που είχα δει».

«Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει», αναφέρει η κ. Μαρινάκη, η οποία στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και μετά από λίγο έμαθε ότι όντως ήταν αυτός που αναζητούσαν οι Αρχές και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρει επίσης, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, «το αυτοκίνητο είχε φύγει εκτός πορείας, δηλαδή όπως εμείς περνούσαμε από το δρόμο, φαινόταν από ψηλά».

Μάλιστα περιγράφει ακριβώς τη στιγμή που είδε τον νεαρό, λέγοντας ο 30χρονος κινούταν και ήταν σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από το σημείο.

«Είχα συγκρατήσει το πώς είναι τα μαλλιά του, επειδή είναι πολύ φουντωτά και χαρακτηριστικά και είδα έναν άντρα εκεί χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και κάποια μηχανή ή αυτοκίνητο σταματημένο στο δρόμο».

Η κ. Μαρινάκη η οποία ήταν περαστική μαζί με την οικογένειά της, σημειώνει ότι αφού τον είδε, έφυγε αμέσως και κάλεσε την αστυνομία.

Σχετικά με το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, ανέφερε πώς έχει φύγει εκτός πορείας στην πλαγιά, περίπου 10 μέτρα από το δρόμο.

Φολέγανδρος: Τα πρώτα λόγια του 30χρονου – «Μαλώσαμε, χάλασε η φάση»

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση». Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλιάς φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα στη Φολέγανδρο, η σορός της οποίας βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς από ψαράδες οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Είχε προηγηθεί ένας αγώνας δρόμου από λιμενικούς και αστυνομικούς  που προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 30χρονο τα στοιχεία του οποίου βρήκαν μέσα από την τσάντα της άτυχης κοπέλας στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε τόσο η δική της αστυνομική ταυτότητα όσο και του φίλου της. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μετά από ένα θρίλερ κατά το οποίο προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην πέσει από έναν βράχο στον οποίον είχε ανέβει και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Έπειτα από ώρες αναζητήσεων ο 30χρονος ξαναπήγε στο σημείο όπου γράφτηκε το τέλος της άτυχης κοπέλας, καθώς συνελήφθη πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του ζευγαριού που είχε βρεθεί παρατημένο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από εκεί που άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν τη σορό της. Ο 30χρονος πείστηκε να κατέβει από τον βράχο και να παραδοθεί μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πάνω από μια ώρα, ενώ μεταφέρθηκε στο ΑΤ Φολέγανδρου για να ανακριθεί. Αστυνομικοί τον περιγράφουν στο ethnos.gr ως άτομο που «βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Φαίνεται χαμένος και η επικοινωνία είναι δύσκολη μαζί του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ