Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση επιπέδου «μαφίας» – Εμπλέκονται και εν ενεργεία αστυνομικοί

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις στην οποία, μάλιστα, εμπλέκονται και πολλοι εν ενεργεία αστυνομικοί.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η Δίωξη Εκβιαστών προ ημερών παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ογκωδέστατη δικογραφία, για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, κατόπιν και της ύπαρξης σχετικής Εισαγγελικής Παραγγελίας, με την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας» με πολλές διακλαδώσεις και «πλοκάμια» σε διάφορα επίπεδα, με βαριά κακουργήματα, ύστερα από απόρρητη έρευνα δύο ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες για την υπόθεση έχει απευθείας ενημέρωση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα και επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκομένων προσώπων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεκυψε εμπλοκή για περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση με αρκετές εγκληματικές πράξεις και τεράστια οικονομική ζημιά που έχει προκληθεί.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ