Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Δημοσιεύτηκε

στις

ηλεκτροπληξία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 14:15 στο Γυμνό του Δήμου Ερέτριας, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών, τρεις εργαζόμενοι χτυπήθηκαν από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ. Οι άτυχοι άνδρες ήταν εργαζόμενοι σε εργολάβο του Ακτωρα, ο οποίος εκτελούσε εργασίες.

Οι δύο νεκροί είναι Έλληνες και ο τρίτος αλβανικής καταγωγής, που ζούσε σε κοντινό χωριό, ενώ υπάρχει ένας τραυματίας που φέρει εγκαύματα και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στην περιοχή έσπευσε βραχιονοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει άτομο από την κολόνα, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. «Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από στύλο ρεύματος στην περιοχή Γυμνό στον Δήμο Ερέτριας Ευβοίας. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα», έγραψε σε tweet η Πυροσβεστική.

Φωτογραφία: evima

Τραγωδία στην Εύβοια: «Τους χτύπησαν πάνω από 20.000 volt»

Οπως αναφέρει το evima, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη, εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωσή του, έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στη μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε, αυτό με τη σειρά του έπεσε στους τρεις εργαζόμενους στην κολόνα. Τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000 volt, επιφέροντας ακαριαίο θάνατο. Δεν έχουμε ακόμα την εικόνα, γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία», είπε ο κ. Αδαμίδης.

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ