Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτσι αποκαλύφθηκε ο βιασμός της 12χρονης: «Αν δεν πας εσύ να το καταγγείλεις, θα πάω εγώ»

Δημοσιεύτηκε

στις

μητερα 12χρονης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό από τον 53χρονο ο οποίος παράλληλα το εξέδιδε.

Στα όσα αποτρόπαια συνέβαιναν στον Κολωνό ερευνάται και η συμμετοχή της μητέρας ενώ κρίσιμος φαίνεται να είναι ο ρόλος της θείας της 12χρονης στην αποκάλυψη που συγκλονίζει την χώρα.

Η θεία του κοριτσιού παρατήρησε την ύποπτη συμπεριφορά της το καλοκαίρι στη Λευκάδα, όταν το παιδί είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega, μετά την ανακάλυψη των μηνυμάτων, η θεία της 12χρονης φαίνεται να είχε επικοινωνία με τη μητέρα του κοριτσιού και να της αποκάλυψε ό, τι βρήκε. Σε εκείνο το σημείο φαίνεται πως άρχισαν οι πιέσεις προς τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει όσα συνέβαιναν και τότε άρχισαν οι προστριβές μεταξύ των δύο γυναικών.

Αισχρή δήλωση από τον πατέρα του 53χρονου κατηγορούμενου

Ο «περίεργος» δισταγμός

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρξε ένας «περίεργος» δισταγμός από τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το περιστατικό και τότε η θεία την απείλησε ότι θα πάει η ίδια στην αστυνομία. Έτσι, η μητέρα της 12χρονης ωθούμενη από την πίεση της θείας, πήγε στην αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα της ανήλικης είπε στη σύζυγο του 53χρονου τι έχει συμβεί, λέγοντας ότι αν δεν πήγαινε αυτή στην Αστυνομία, θα πήγαινε η θεία της. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έπειτα η μητέρα ζητούσε χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου. Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, της ζήτησε 100 ευρώ για ταξί.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Η πρώτη ανάρτηση του γιου του Ηλία Μίχου μετά την απόλυσή του

Τα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης στη σύζυγο του 53χρονου

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει μηνύματα που έστελνε η μητέρα της ανήλικης στη σύζυγο του 53χρονου, ζητώντας της λεφτά.

«Θα πάω στην αστυνομία. Αν δεν πάω εγώ, θα πάει η αδερφή μου. Θέλω 100 ευρώ για τα έξοδά μου» φέρεται να είπε η μητέρα της ανήλικης στη σύζυγο του 53χρονου μόλις η θεία της 12χρονης βρήκε τα μηνύματα στο κινητό του κοριτσιού.

Στις 4 Σεπτεμβρίου έστειλε νέο μήνυμα ζητώντας λεφτά.

«Θέλω 100 ευρώ για ψυχολόγο». Ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου έστειλε το τελευταίο μήνυμα: «Θα σε συναντήσω στο γνωστό μέρος. Έχω μέρες να σου ζητήσω λεφτά. Θέλω άλλα 100 ευρώ».

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Στο τμήμα Ανηλίκων στον τρίτο όροφο κρατείται η 37χρονη μητέρα, μόνη κι απομονωμένη ενώ είναι ανέκφραστη και αμίλητη και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί επισκεπτήριο.

Εκεί θα παραμείνει μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί. Από την άλλη στον έβδομο όροφο βρίσκονται οι δύο παιδεραστές μέχρι να οδηγηθούν στις φυλακές, μία διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή.

Τα στοιχεία που «έκαψαν» την μητέρα

Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες ήταν τα στοιχεία που «έκαψαν» την μητέρα της 12χρονης.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και, το κυριότερο, να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Βόμβα για τον βιασμό της 12χρόνης στα Σεπόλια: «Στα 213 ονόματα υπάρχουν ηθοποιοί και δημοσιογράφοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ