Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Εμφανίστηκε ο φερόμενος ως συνεργός της επίθεσης με βιτριόλι

Δημοσιεύτηκε

στις

Ιωάννα βιτριόλι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με το reader, ο φερόμενος ως συνεργός στην επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Εφετών μαζί με τον δικηγόρο του και ζήτησε να καταθέσει στην δίκη που συνεχίζεται αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «TLIVE» στον Alpha, είναι πιθανό την Πέμπτη είτε ο ίδιος ο φερόμενος ως συνεργός είτε ο δικηγόρος του να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

 

Επίθεση με βιτριόλι: Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα συνεχιστεί την Πέμπτη (30/9) η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Μέχρι και την Τετάρτη δεν είχε γίνει γνωστό αν η 36χρονη κατηγορουμένη προτίθεται να παραστεί στη δίκη, με τον συνήγορό της να δηλώνει δημόσια πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί, όμως, δεν έχει προσδιορίσει το πότε θα συμβεί αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη παραμένει απομονωμένη στις γυναικείες φυλακές όπου κρατείται και δεν μιλάει με κανέναν παρά μόνο με τον δικηγόρο της.

Σε ό,τι αφορά την ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, αναμένεται να είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία για την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Στην κατάθεσή της θα κληθεί να περιγράψει καρέ-καρέ την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι και να βιώσει ξανά όλο τον εφιάλτη που έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο και την άλλαξε ριζικά από εκείνη την ημέρα. Η ίδια έχει δηλώσει πως θα δώσει το «παρών» σε όλες τις συνεδριάσεις της δίκης, κάτι που επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ